Glutenvrij

Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om 

eveneens glutenvrije producten te bestellen…
Gluten?

De in het brood traditioneel gebruikte granen zoals tarwe, rogge, gerst, spelt en haver zijn allen glutenbevattende granen. Gluten is de naam van een groep eiwitten die aangetroffen worden in het kiemwit van granen en functioneren als het skelet van het brood. Ze zorgen ervoor dat het brood mooi kan rijzen en na het bakken langdurig zijn vorm kan behouden.

Meer en meer mensen hebben echter een intolerantie tegenover gluten (coeliakie) waardoor ze deze niet of nauwelijks nog verteren. Dit manifesteert zich in maag– en darmklachten indien toch gluten gegeten worden.

Deze mensen dienen een strikt glutenvrij dieet te volgen teneinde deze klachten te vermijden. Aan dit dieet is men levenslang gebonden. Het is juist daarbij dat bakkerij Van Hecke kan helpen!

Hoe kan ik bestellen?

Bestellen kan net zoals alle andere producten uit ons assortiment:

  • in de winkel zelf,
  • telefonisch of
  • via onze website.

De bestellingen kunnen enkel afgehaald tijdens het weekend (dus op zaterdag of op zondag) in een winkelpunt naar keuze. Graag willen wij vragen bestellingen ten laatste op woensdagavond door te geven om een levering tijdens het weekend te kunnen garanderen. De broden en kleine broodjes worden standaard glutenvrij (GV) en glutenvrij-lactosevrij (GV-LV) gemaakt. Verder bieden wij ook lactosevrije (LV) zoete broden aan, aangezien deze de enige broden zijn die in ons gewoon winkelassortiment niet lactosevrij zijn. Al de aangeboden koeken en taarten tenslotte worden gemaakt zonder gluten, lactose, of tarwezetmeel (GV-LV-TV). Uitzondering zijn de slagroombiscuits, deze zijn zowel enkel glutenvrij (GV) als GV-LV-TV verkrijgbaar.


MERELBEKE

Hundelgemsesteenweg 583
9820 Merelbeke

CONTACT
wouter.fack@hotmail.com
09 310 74 23

WETTEREN

Ten Ede Dorp 4
9230 Wetteren

CONTACT
maarten.fack@hotmail.com
09 336 30 10

MASSEMEN

Brusselsesteenweg 301
9230 Massemen

CONTACT
wouter.fack@hotmail.com
09 311 74 40


BE0644666552 - Copyright © Localtomorrow